Skip to main content

Urmărește cursul de content strategy

Robert understands the market! Definitely!

Avi CicireanBrandminds

Dacă vrei să începi un podcast de la zero, nu este ușor. Practic vei trece prin tot procesul de creare a unei emisiuni: analiză, branding, producție, editare, publicare, promovare, monetizare și îmbunătățire. Pentru a te ajuta, îți recomand să te ghidezi după sfaturile unui specialist care are experiență și rezultate: Katai Robert.

Călin BirișMarketer

Au urmat luni de zile în care l-am bătut la cap și i-am cerut ajutor lui Robert și prietenilor lui și iată-mă cu propriul podcast. Mulțumesc, Robert, mulțumesc ascultătorilor mei

Andreea EscaAlist Magazine

Îl recomand pe Robert pentru dedicare, pentru munca pe care o depune atunci când se se implică într-un proiect. M-au ajutat în mai multe ocazii articolele lui despre content marketing, foarte bine structurate și documentate, precum și perspectiva pe care o are în contextul social media, acestea fiind și atributele pentru care cred că oricine ar avea multe de câștigat dintr-o discuție cu el.

Alexandru NegreaSocialSmart
Folosim cookie-uri în website-ul nostru pentru a oferi o experiență cât mai plăcută vizitatorilor noștri. Cookie-urile sunt folosite pentru diferite servicii precum reCaptcha (protecție împotriva boților), hărți Google, embed-uirea de videoclip-uri de pe YouTube, etc.