Primii pași în podcasting

De la zero la primul ascultător

Un curs video în care înveți pas cu pas cum să creezi un podcast prin care împărtășești cu lumea viziunea ta și construiești o comunitate în jurul mesajului tău.
Înscrie-te acum →

Acest curs este pentru tine dacă:

Vrei să te apuci de podcasting

dar nu ai timp să descifrezi de unul singur tainele acestui domeniu.

Ești pregătit

să împărtășești cu lumea mesajul și viziunea ta.

Îți dorești să construiești

o comunitate și să te înconjori cu oameni interesați de ceea ce ai de zis.

Ești determinat

să dobândești skilluri care te vor diferenția în munca ta.

Nu îți este frică

să depui efort și să fii consecvent pentru a construi ceva de impact.

Ești pe drumul de a construi

un brand sustenabil pentru o comunitate puternică.

Mentorul tău

Salut! Bine ai venit în lumea podcastingului!

Sunt Robert Katai, tipul din spatele Katai Podcast, unul dintre cele mai cunoscute podcasturi din România. Mă bucur să fiu ghidul tău în această aventură. 🧙🏽‍♂️
Într-o oră de curs vei învăța tot ce am învățat eu în 4 ani de podcasting. Te voi ghida pas cu pas și îți voi arăta cu exactitate ce ai de făcut, ca să nu mai repeți greșelile pe care le-am făcut eu și ca să poți să îți dedici timpul creativității.
Toate informațiile din curs provin dintr-un lung proces de documentare al muncii mele. Vei afla insighturi valoroase, raportate direct din ”munca de teren”. 🕵🏼
katai podcast

Nu te mai gândi la cât de fain ar fi să începi un podcast.

Nu ești singur în această aventură

Vei fi ghidat pas cu pas, astfel încât să știi exact ce ai de făcut și să te poți concentra pe procesul de creație.

Te echipezi cu skilluri super valoroase

Atunci când începi să faci un podcast, pe lângă branding, marketing și content creation, înveți să stăpânești arta conversației, să adresezi întrebări relevante și devii un storyteller cu adevărat bun.

Construiești mai mult decât un brand

Lansarea unui podcast este una dintre cele mai bune modalități prin care poți să îți construiești un brand, o comunitate și, de ce nu, chiar și un business.

Orice pas făcut azi te duce mai aproape de viziunea ta.

Cu ce rămâi dupa ce parcurgi cursul?

Afli pas cu pas ce ai de făcut: de la stadiul de vis la primul episod.

Înveți tehnici prin care te asiguri că nu te vei lovi niciodată de creativity block.

Primești tips & tricks pentru a crea o identitate vizuală ușor de recunoscut.

Te familiarizezi cu aspectele tehnice: de la echipamentele alese până la website și hosting.

Descoperi cum să abordezi diverse situații care îți pot îngreuna procesul de creație.

Afli câteva ponturi de aplicații care îți vor ușura munca de podcaster.

Sneak Peak

Ce conține video cursul

1. Introducere și obiectivele cursului

Un scurt video în care dăm ”bună ziua” și afli cu ce vei rămâne după ce parcurgi acest curs.

2. Importanța motivației din spate și cum să o definești

Vorbim despre cât de important este să ai o motivație clară pentru care te apuci de podcasting și înveți cum să o definești. În plus, vei afla rezultatele unui studiu (efectuat împreună cu cei din comunitatea podcastului Katai) despre motivele pentru care oamenii se dezabonează de la un podcast.

3. Cum să îți alegi un obiectiv pe care să îl și îndeplinești

Povestim despre obiective personale, obiective profesionale și antiobiective. Primești exemple concrete care te vor ajuta să îți setezi obiective realiste, pe care ți-e mai mare dragul să le îndeplinești. 😉

4. Cum alegi topicul podcastului?

Vei afla de ce este atât de important să ai un topic clar pentru podcastul tău și vei învăța o tehnică simplă prin care să generezi constant idei de conținut.

5. Tipul și formatul podcastului

Abordăm tipurile de podcast și le vom exemplifica cu recomandări de podcasturi care te vor inspira. Intrăm în detalii despre formatul podcastului și vei afla răspunsul la întrebări precum: ”Cât de lung ar trebui să fie podcastul?” și ”Cât de des ar trebui să public un episod?”.

6. De la nume, descriere și până la categorie

Îți prezint un checklist care te va ajuta să alegi un nume bun, afli cum să scrii o descriere relevantă și primești tips and tricks pentru a stabili eficient categoriile podcastului.

7. Importanța brandingului

Povestim despre importanța titlului în podcast, primești sfaturi pentru a crea un podcast artwork ușor de recunoscut și cu impact astfel încât să te conectezi cu audiența ta.

8. Casa podcastului (website & hosting)

Și pentru că orice podcast are nevoie de o casă, îți voi arăta cum să alegi o platformă care să le permită ascultătorilor să te găsească ușor. În plus, vei afla ce elemente să incluzi pe fiecare pagină a site-ului și îți prezint avantajele și dezavantajele tipurilor de hosting.

9. De la trailer la primele episoade pre-înregistrate

Vei afla ce trebuie să faci înainte să apeși pe butonul de înregistrare: cum îți planifici episoadele, cum îți creezi un sistem de lucru, cum să faci un Call to Action dinamic, de ce este recomandat să faci un trailer și ce să conțină trailerul.

10. Echipamentul podcastului

Aici intrăm în pită cu detalii tehnice: recomandări de echipamente, cum să le folosești astfel încât să nu te auto-sabotezi în timpul înregistrării, cum abordezi momentele alea în care dificultățile tehnice îți întrerup interviul, ce faci înainte și după înregistrare ca să poți să editezi podcastul cu ușurință.

11. Aplicații folositoare (Bonus!)

Vei primi câteva ponturi bonus despre aplicații care îți vor ușura semnificativ viața de podcaster.

12. Concluzie

Și un cuvânt de final de curs. 😀 Povestim despre ce poți să faci mai departe odată ce lansezi podcastul și vei afla ce resurse utile urmează next pe Markeero. That’s all folks!

Robert understands the market! Definitely!

Avi CicireanBrandminds

Dacă vrei să începi un podcast de la zero, nu este ușor. Practic vei trece prin tot procesul de creare a unei emisiuni: analiză, branding, producție, editare, publicare, promovare, monetizare și îmbunătățire. Pentru a te ajuta, îți recomand să te ghidezi după sfaturile unui specialist care are experiență și rezultate: Katai Robert.

Călin BirișMarketer

Au urmat luni de zile în care l-am bătut la cap și i-am cerut ajutor lui Robert și prietenilor lui și iată-mă cu propriul podcast. Mulțumesc, Robert, mulțumesc ascultătorilor mei

Andreea EscaAlist Magazine

Îl recomand pe Robert pentru dedicare, pentru munca pe care o depune atunci când se se implică într-un proiect. M-au ajutat în mai multe ocazii articolele lui despre content marketing, foarte bine structurate și documentate, precum și perspectiva pe care o are în contextul social media, acestea fiind și atributele pentru care cred că oricine ar avea multe de câștigat dintr-o discuție cu el.

Alexandru NegreaSocialSmart

FAQ

Există un money-back guarantee în cazul în care nu sunt mulțumit de curs?

Yep. Dacă simți că acest curs nu este pe măsura așteptărilor tale, poți să soliciți un refund printr-un email la adresa contact@markeero.com. Politica de money back este valabilă pentru 7 zile de la achizționarea cursului.

Cât timp am acces la curs?

Forever and ever. Pentru totdeauna.

Ce fac dacă nu primesc emailul de confirmare pentru accesarea cursului?

Dacă nu îl găsești nici în Spam, poți să trimiți un email la adresa contact@markeero.com și facem să fie bine.

Ce fac dacă întâmpin o eroare de plată?

Te rugăm să ne contactezi la contact@markeero.com.

Pot să primesc factură pentru persoană juridică?

Sigur că da! Tot ce trebuie să faci este să trimiți un email la contact@markeero.com în care să menționezi că ai nevoie de o factură pentru persoană juridică și să atașezi detaliile de facturare.

Înscrie-te acum la cursul de podcasting

470 Lei

ÎNSCRIE-TE ACUM